Mojnutricionista

Diet Fit ovsena kaša- nutricionista

DIET FIT OVSENE KAŠE

 

Kome se preporučuje i u koje vreme?

Ovsene kaše se preporučuju u ishrani zbog visokog sadržaja biljnih vlakana,

kompleksnih ugljenih hidrata i prisustva važnih mikroelemenata. Ovsene kaše predstavljaju idealan obrok za početak dana. Njihovo bogatstvo vlakna utiče na duži osećaj sitosti, tako što poboljšava varenje, usporava povećanje nivo i odžava normalan nivo šećera u krvi, pa se  mogu preporučiti osobama sa dijabetesom. 

 

Obogaćeno vitaminima 

DietFit ovsena kaša je obogaćena neophodnima vitminima i mineralima.Vitamini B kompleksa doprinose pravilnom funkcionisanju nervog sistema, snabdevanju organizma energijom i obezbeđuju vitalnost. Vitamin D3poboljšava apsorpciju kalcijuma, koji je neophodan za pravilan rast i razvoj kostiju i zuba.Dok kombinacija vitamina A,C i E zajedno sa selenom i cinkom svojom antioksidativnim svojstvom ispoljavaju zaštitni efekat u neposrednom dodiru sa štetnim agensima unetim u organizam i poboljšavaju otpornost imunog sistema.

Preporuka nutricioniste

Diet Fit ovsena kaša snabdeva organizam svim važnim hranljivim sastojcima, tako da bih je kao dijetetičar nutricionista preporučio osoboma koje vode računa o svojoj ishrani, sportistima i deci. Diet Fit kaša je idealno rešenje za sve ljude koji nemaju vremena da spremaju izbalanisarani oborok pre odlaska na posao ili školu, jer je za spremanja potrebno svega tri minuta. To je idealan doručak za osobe koje žele da redukuju svoju telesnu težinu, uz preporuku nutricioniste o količini kaše i ostalih obroka u toku dana.

 

Vladimir Vujović
dijetetičar - nutricionista

1.   


 

  2.     


 3.  


 4.  

 

     

1.   

        www.atpsport.comSVE SUPLEMENTE MOŽETE SA POPUSTOM NABAVITI NA 064/ 68 25 686
GRATIS SAVET O PRAVILNOM KORIŠĆENJU.